ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ: 2024 σε οικονομική Τιμή για ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ με κόστος από 20€, έλεγχο με κάμερα 60€ και ανταγωνιστικές τιμές σε όλη την Αθήνα.

Τιμές κόστος για αποφράξεις Ηλιούπολης

Προσφορές Απιφράξεων με άριστες Τιμές φθηνά οικονομικά!

Και στο 2024 προσφέρουμε τις πιο φθηνές Τιμές στις Αποφράξεις.

Πακέτο Αποφράξεις Τιμές Nr1

Αποφράξεις 2024 για Γενικό καθαρισμό πολλών φρεατίων, σωληνώσεων αλλά και ειδικών περιπτώσεων με τιμή κατόπιν τηλεφωνήματος.

Ειδικές Τιμές στις Αποφράξεις με δωρεάν ενημέρωση στο τηλεφωνικό κέντρο

Πακέτο Αποφράξεις Τιμές Nr2

Ειδικές τιμές στις αποφράξεις σε πολύ απαιτητικές αποφρακτικές εργασίες, όπως: Καθαρισμό στεγανών βόθρων, πλύσιμο λιποσυλλέκτη, καθαρισμό αντλιοστασίου. Καλέστε μας!

Με οποιονδήποτε τρόπο και να ψάχνετε για αποφράξεις τιμές, είμαστε στην πρωτοπορεία με πολλές διαφορετικές αποφρακτικές εταιρείες. Είμαστε τόσο ο μεγαλύτερος όμιλος όσο και ο πιο πρωτοποριακός διατηρώντας το πλεονέκτημα των πολλών επιχειρήσεων με απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε υπηρεσία! Αυτό ισχύει είτε στην Ηλιούπολη είτε στην Αθήνα γενικότερα! Καλέστε μας άμεσα!

Τι αναζητάτε στην έκφραση αποφράξεις τιμές;

  1. Θέλω αποφράξεις τιμές: Εδώ πρέπει να επισημανθεί ότι καλό είναι να μας καλέσετε για να δούμε ποιο κόστος ζητάτε: Σε ρίζες δένδρων, σε υδροβολή δικτύου αποχέτευσης ή ξεβούλωμα βόθρου με όλο το δίκτυο αποστράγγισης. Καλέστε μας στο 6978776845.
  2. Τιμές απόφραξης από 15 Ευρώ. Ξεκαθαρίζουμε ότι αυτό το πακέτο αφορά στη μηνιαία συντήρηση πολυκατοικίας. Αν τα διαμερίσματα είναι 20 εννοείται ότι θα έχει μία μικρή προσαύξηση και πρέπει να μας καλέσετε για να πάρετε μία καλή προσφορά.
  3. Πόσο κοστίζει η απόφραξη; Αυτή είναι η πιο κοινή ερώτηση. Και, φυσικά, πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί έχει αυξηθεί στα αιτήματα. Ακριβώς, διότι ο κόσμος έχει φτωχύνει και ψάχνει να ελαφρύνει το καλάθι της νοικοκυράς με κάθε τρόπο.

Καθαρισμός φρεατίων 24h δίπλα σας

Καθαρισμός φρεατίων υδροσυλλογής με ειδικές τιμές για Δήμους

μόνο 10 €

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου

Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό


μόνο 40 €

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

από 15 €

Γιατί οι Τιμές Αποφράξεων είναι οι φθηνότερες στην αγορά;

Διότι στην αποφρακτική εταιρεία μας διαθέτουμε την καλύτερη οργάνωση και τον καλύτερο σχεδιασμό στην αγορά. Καλέστε μας να λάβετε προσωπική προσφορά και δωρεάν ενημέρωση!

45 €

Απόφραξη κάθετης κουζίνας και σιφωνιού

45 €

Απόφραξη νιπτήρα + μπανιέρας + σιφονιού μπάνιου

45 €

Απόφραξη λεκάνης

40 €

Απόφραξη κάθετη τουαλετών

30 €

Απόφραξη υδρορροών βεράντας

40 €

Απόφραξη κάθετη υδρορροών

40 €

Απόφραξη αποχέτευσης με πιεστικό

60 €

Απόφραξη με κάμερα και καταγραφή

+15 €

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό

10 €

Καθαρισμός φρεατίων ανά σχάρα

20 €

Απολυμάνσεις διαμερισμάτων

40 €

Απολυμάνσεις πολυκατοικιών

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Ακολουθούν σειρά από σχόλια πελατών μας στο Google my Business.

Frequently Asked Questions (F.A.Q.)


(F.A.Q.) - Συχνές ερωτήσεις

Επιλέγετε για αποφράξεις Ηλιούπολη το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού υδρορροών, διότι εμείς τηρούμε αυστηρό πρωτόκολλο κανόνων. Έτσι από τη μία εσείς μένετε πάντα ικανοποιημένοι και από την άλλη εμείς δεν παρεκκλίνουμε από τον αρχικό μας στόχο. Είτε για Αντλήσεις Υδάτων, είτε για Καθαρισμούς φρεατίων, διαθέτουμε έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό με άριστες γνώσεις και τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά μέσα. Έτσι μπορούμε να αναλάβουμε πλήρως και αποτελεσματικά την κάλυψη των αναγκών σας. Εξυπηρετούμε όχι μόνο ιδιώτες αλλά και πολυκατοικίες και επαγγελματίες. Ανεξάρτητα από την έδρα μας εξυπηρετούμε και το κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές της έδρας μας, όπως: Καλαμάκι, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Γλυφάδα, Υμηττό, Καισαριανή, Παγκράτι, Δυτικά Προάστια και Πειραιά. Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο ή στο κινητό τηλέφωνο, όπου απαντά ο ίδιος ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Στέργιος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ