Αποφράξεις φρεατίων Ηλιούπολη 24h!

Καθαρισμός φρεατίων υδροσυλλογής, Καθαρισμοί φρεατίων 24h
Αποφράξεις φρεατίων Ηλιούπολη: 24h με εμπειρία σε κάθε απόφραξη φρεατίου Ηλιούπολη αλλά και σ' όλη την Αττική πάνω από 40 χρόνια και τιμές από 40 Ευρώ.

Με μηχανήματα ειδικά για αποφρακτικές εργασίες όπως καθαρισμό φρεατίων υδροσυλλογής προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας 24h. Παράδειγμα: Με Έγχρωμη κάμερα για διαγνώσεις αποχετευτικών δικτύων ή υδρορροής πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε μία αποστολή. Έτσι ο πελάτης θα είναι ήσυχος ότι η βλάβη έχει εντοπιστεί και επισκευαστεί. Εμπιστευτείτε μας και θα βγείτε πολλαπλά κερδισμένοι σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Τι δείχνει η εμπειρία μας στον Καθαρισμό φρεατίων υδροσυλλογής στην Ηλιούπολη;

Πολλοί πελάτες πίστεψαν επίδοξους νέους στο χώρο με μικρή διάρκεια ζωής των αποφρακτικών εταιρειών τους. Όμως γρήγορα διαπίστωσαν ότι οι εξευτελιστικές τιμές δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Από την άλλη η ποιότητα εργασιών δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Επιστρέφοντας σε μας η αντιμετώπιση παρέμεινε η ίδια με τις ίδιες παροχές και τα δώρα ανάλογα με το πακέτο προσφοράς.

Πώς αντιδρούν οι απογοητευμένοι πελάτες σε ένα πλημμελές ξεβούλωμα φρεατίου υδροσυλλογής;

Οι πελάτες μετά από την αποτυχημένη απόπειρα να εντοπίσουν τη βλάβη αρχίζουν τα παράπονα. Όμως δεν υπάρχει κάποια αρχή για να γίνει καταγγελία. Το νομικό πλαίσιο δεν διασφαλίζει τον πελάτη, διότι η μόνη οδός είναι η νομική. Ένα ξεβούλωμα φρεατίου υδροσυλλογής που δεν έγινε στην πραγματικότητα ποτέ αλλά πληρώθηκε οδηγεί σε σπατάλη χρημάτων, κόστος και χάσιμο χρόνου. Εδώ έχει ενδιαφέρον να τονιστεί και ο εκνευρισμός, όπου ο πελάτης δεν μπορεί να βρει το δίκιο του.

Υπάρχει λύση σε όλο αυτό το αλαλούμ των αποφράξεων φρεατίων;

Ναι, και δεν είναι άλλη από την αρνητική αξιολόγηση στο Google my Business. Αρκετοί λένε ότι είναι χαμένος χρόνος. Όμως σταδιακά μία εταιρεία χάνει θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα ή δεν εμφανίζεται ψηλά στους χάρτες της Google. Έτσι η αξιοπιστία κάθε επιχείρησης κρίνεται από τα σχόλια των πελατών. Μακροπρόθεσμα αυτό θα οδηγήσει να επιβιώσουν μόνο οι σωστοί επαγγελματίες.

Τι συμβουλεύουμε εμείς στους πελάτες μας;

  • Να έχετε υπομονή και να κάνετε έρευνα αγοράς.
  • Από το τηλεφωνικό κέντρο φαίνεται αν κάποιος γνωρίζει το αντικείμενο της εργασίας του.
  • Επίσης, να ζητάτε τιμή με το ΦΠΑ και απόδειξη η τιμολόγιο. Έτσι θα προστατέψετε την τσέπη σας στηρίζοντας με υγιή τρόπο την Ελληνική οικονομία.
  • Τέλος, να ζητάτε γραπτή εγγύηση με το πέρας των αποφρακτικών εργασιών.

Για αποφράξεις καλέστε στο 210.544.44.44 ή 210.766.66.66 για οδηγίες και βοήθεια.

MAP - HEADQUARTERS

Τελευταία ενημέρωση: 26 Ιουλίου 2023 από: APOFRAXEIS ILIOUPOLI SERVICES

  1. ΕΥΔΑΠ – ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Ακολουθούν σειρά από σχόλια πελατών μας στο Google my Business.

Frequently Asked Questions (F.A.Q.)


(F.A.Q.) - Συχνές ερωτήσεις

Επιλέγετε για αποφράξεις Ηλιούπολη το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού υδρορροών, διότι εμείς τηρούμε αυστηρό πρωτόκολλο κανόνων. Έτσι από τη μία εσείς μένετε πάντα ικανοποιημένοι και από την άλλη εμείς δεν παρεκκλίνουμε από τον αρχικό μας στόχο. Είτε για Αντλήσεις Υδάτων, είτε για Καθαρισμούς φρεατίων, διαθέτουμε έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό με άριστες γνώσεις και τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά μέσα. Έτσι μπορούμε να αναλάβουμε πλήρως και αποτελεσματικά την κάλυψη των αναγκών σας. Εξυπηρετούμε όχι μόνο ιδιώτες αλλά και πολυκατοικίες και επαγγελματίες. Ανεξάρτητα από την έδρα μας εξυπηρετούμε και το κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές της έδρας μας, όπως: Καλαμάκι, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Γλυφάδα, Υμηττό, Καισαριανή, Παγκράτι, Δυτικά Προάστια και Πειραιά. Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο ή στο κινητό τηλέφωνο, όπου απαντά ο ίδιος ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Στέργιος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Αποφράξεις φρεατίων Ηλιούπολη, Αποφράξεις Ηλιούπολη