Έλεγχος αποχέτευσης με Κάμερα 24h!

Έλεγχος αποχέτευσης με Κάμερα, Αποφράξεις με κάμερα
Έλεγχος αποχέτευσης με Κάμερα: Αποφράξεις με κάμερα είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας με ακριβό εξοπλισμό και συντήρηση αλλά μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Καλέστε μας στο 210.993.7673

Με μηχανήματα ειδικά για αποφρακτικές εργασίες όπως Έγχρωμη κάμερα για διαγνώσεις αποχετευτικών δικτύων ή υδρορροής προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας 24h. Εμπιστευτείτε μας και θα βγείτε πολλαπλά κερδισμένοι σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Τι δείχνει η εμπειρία μας στον Έλεγχος αποχέτευσης με Κάμερα;

Πολλοί πελάτες πίστεψαν επίδοξους νέους στο χώρο με μικρή διάρκεια ζωής των αποφρακτικών εταιρειών τους. Όμως γρήγορα διαπίστωσαν ότι οι εξευτελιστικές τιμές δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Από την άλλη η ποιότητα εργασιών δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Επιστρέφοντας σε μας η αντιμετώπιση παρέμεινε η ίδια με τις ίδιες παροχές και τα δώρα ανάλογα με το πακέτο προσφοράς.

Καλέστε μας στο 210.993.7673

Πώς αντιδρούν οι απογοητευμένοι πελάτες;

Οι πελάτες μετά από την αποτυχημένη απόπειρα να εντοπίσουν τη βλάβη αρχίζουν τα παράπονα. Όμως δεν υπάρχει κάποια αρχή για να γίνει καταγγελία. Το νομικό πλαίσιο δεν διασφαλίζει τον πελάτη, διότι η μόνη οδός είναι η νομική.

Υπάρχει λύση σε όλο αυτό το αλαλούμ;

Ναι, και δεν είναι άλλη από την αρνητική αξιολόγηση στο Google my Business. Αρκετοί λένε ότι είναι χαμένος χρόνος. Όμως σταδιακά μία εταιρεία χάνει θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα ή δεν εμφανίζεται ψηλά στους χάρτες της Google. Έτσι η αξιοπιστία κάθε επιχείρησης κρίνεται από τα σχόλια των πελατών. Μακροπρόθεσμα αυτό θα οδηγήσει να επιβιώσουν μόνο οι σωστοί επαγγελματίες.

Καλέστε μας στο 210.993.7673

Τι συμβουλεύουμε εμείς στους πελάτες μας;

  • Να έχετε υπομονή και να κάνετε έρευνα αγοράς.
  • Από το τηλεφωνικό κέντρο φαίνεται αν κάποιος γνωρίζει το αντικείμενο της εργασίας του.
  • Επίσης, να ζητάτε τιμή με το ΦΠΑ και απόδειξη η τιμολόγιο. Έτσι θα προστατέψετε την τσέπη σας στηρίζοντας με υγιή τρόπο την Ελληνική οικονομία.
  • Τέλος, να ζητάτε γραπτή εγγύηση με το πέρας των αποφρακτικών εργασιών.

Για αποφράξεις καλέστε στο 210.544.44.44 ή 210.766.66.66 για οδηγίες και βοήθεια.

ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ;

Προφανώς όλες τις υπηρεσίες αποφράξεων και είναι οι εξής περιληπτικά:

  1. Καθαρισμός αντλιοστασίου.
  2. Άριστο και απο εξειδικευμένο προσωπικό Ξεβούλωμα αποχέτευσης.
  3. Αντλήσεις υδάτων όσο δύσκολες και αν σας φαίνονται.
  4. Συντηήρηση και απόφραξη φρεατίου με εμπειρία και 100% αποτελεσματικότητα.
  5. Συμβόλαια για πολυκατοικίες με το μήνα ή αλλιώς συντηρήσεις αποχέτευσης πολυκατοικιών.

MAP - HEADQUARTERS

Τελευταία ενημέρωση: 13 Ιανουαρίου 2024 από: Υπηρεσίες αποφράξεων Ηλιούπολη.

  1. ΕΥΔΑΠ – ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Ακολουθούν σειρά από σχόλια πελατών μας στο Google my Business.

Frequently Asked Questions (F.A.Q.)


(F.A.Q.) - Συχνές ερωτήσεις

Επιλέγετε για αποφράξεις Ηλιούπολη το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού υδρορροών, διότι εμείς τηρούμε αυστηρό πρωτόκολλο κανόνων. Έτσι από τη μία εσείς μένετε πάντα ικανοποιημένοι και από την άλλη εμείς δεν παρεκκλίνουμε από τον αρχικό μας στόχο. Είτε για Αντλήσεις Υδάτων, είτε για Καθαρισμούς φρεατίων, διαθέτουμε έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό με άριστες γνώσεις και τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά μέσα. Έτσι μπορούμε να αναλάβουμε πλήρως και αποτελεσματικά την κάλυψη των αναγκών σας. Εξυπηρετούμε όχι μόνο ιδιώτες αλλά και πολυκατοικίες και επαγγελματίες. Ανεξάρτητα από την έδρα μας εξυπηρετούμε και το κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές της έδρας μας, όπως: Καλαμάκι, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Γλυφάδα, Υμηττό, Καισαριανή, Παγκράτι, Δυτικά Προάστια και Πειραιά. Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο ή στο κινητό τηλέφωνο, όπου απαντά ο ίδιος ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Στέργιος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Έλεγχος αποχέτευσης με Κάμερα, Αποφράξεις με κάμερα