Σχετικά με την Εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ είναι μία αποφρακτική εταιρεία που με έδρα την Ηλιούπολη προσφέρει με εμπειρία συντήρηση αποχετευτικού δικτύου 24h.

apofraxeis ilioupoli stergios

Το προσωπικό μας με εμπειρία προσφέρει από το 1981 για πάνω από ✅40 χρόνια με προσήλωση στην ικανοποίηση των πελατών και στις μακροχρόνιες συνεργασίες. Στην ιστοσελίδα μας (https://www.apofraxeisilioupoli.com/) θα βρείτε πολύ ✅χρήσιμες πληροφορίες για υπηρεσίες αποφράξεων αλλά και για το δίκτυο αποχέτευσης της Αθήνας.

Γιατί Αποφράξεις Ηλιούπολη από την αποφρακτική εταιρεία μας;

Διότι εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά όχι μόνο να ανταποκρινόμαστε από την✅κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο άμεσα αλλά και να ✅ολοκληρώνουμε κάθε πρότζεκτ που αναλαμβάνουμε σε ελάχιστο χρόνο.

Πώς ένα συμβόλαιο συνεργασίας με το μήνα μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή;

Είναι απολύτως βέβαιο ότι δεν είναι λίγες οι φορές που θα έχετε αναρωτηθεί, μήπως θα ήταν καλύτερο ένα συμβόλαιο συντήρησης αποχέτευσης με το μήνα. Τα πλεονεκτήματα ✅δεν μένουν απαρατήρητα στους πελάτες μας. ✅Δεν αγχώνεται ο διαχειριστής για άσχημες οσμές ή υπερχειλίσεις φρεατίων και βουλωμένα φρεάτια. ✅Το αποχετευτικό δίκτυο δουλεύει ρολόι. ✅Η υγεία του περιβάλλοντος χώρου είναι σαφώς βελτιωμένη για τους ενοίκους και τα κατοικίδιά τους. ✅Κάθε ευρώ πιάνει τόπο.

Frequently Asked Questions (F.A.Q.)


(F.A.Q.) - Συχνές ερωτήσεις

Επιλέγετε για αποφράξεις Ηλιούπολη το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού υδρορροών, διότι εμείς τηρούμε αυστηρό πρωτόκολλο κανόνων. Έτσι από τη μία εσείς μένετε πάντα ικανοποιημένοι και από την άλλη εμείς δεν παρεκκλίνουμε από τον αρχικό μας στόχο. Είτε για Αντλήσεις Υδάτων, είτε για Καθαρισμούς φρεατίων, διαθέτουμε έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό με άριστες γνώσεις και τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά μέσα. Έτσι μπορούμε να αναλάβουμε πλήρως και αποτελεσματικά την κάλυψη των αναγκών σας. Εξυπηρετούμε όχι μόνο ιδιώτες αλλά και πολυκατοικίες και επαγγελματίες. Ανεξάρτητα από την έδρα μας εξυπηρετούμε και το κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές της έδρας μας, όπως: Καλαμάκι, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Γλυφάδα, Υμηττό, Καισαριανή, Παγκράτι, Δυτικά Προάστια και Πειραιά. Καλέστε στο τηλεφωνικό μας κέντρο ή στο κινητό τηλέφωνο, όπου απαντά ο ίδιος ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Στέργιος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ